به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اردبیل بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از کارگاههای صنایع دستی اردبیل اظهار کرد: تولید و خرید صنایع دستی در بازار ها از مشاغل پردرآمد در شهرستانها است که دولت برای ارتقای آن برنامههای مدون و جامعی را به تصویب رسانده است.
محمدرضا شایقی با اشاره به اینکه دورههای آموزشی صنایع دستی برای بیش از ۷۰۰ کارآموز از ابتدای سالجاری برگزار شده است، تصریح کرد: با استمرار این دورههای آموزشی برای هنرجویان، صنایع دستی را در اردبیل ارتقا داده و به افزایش میزان درآمد خانوارها کمک خواهد شد.
وی با بیان اینکه هر کدام از شهرستانهای استان اردبیل با یک صنعت و هنر دستی شناسایی میشود، گفت: چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیمبافی، قالیبافی، پالازبافی، ورنیبافی، تراش شیشه، مسندبافی، سفالگری، چاقوسازی، قلمزنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اردبیل از برگزاری دورههای آموزشی صنایع دستی در اردبیل در ماههای آینده خبر داد و افزود: این دورههای آموزشی در رشتههای قلمزنی، سفالگری، تراش سنگ، گلیمبافی و چرمدوزی و با حضور اساتید مجرب برگزار میشود.
شایقی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۳۰۰ مورد مجوزهای صنایع دستی از جمله کارت شناسایی، پروانه تولید کارگاهی و انفرادی و پروانه مشاغل خانگی صادر یا تمدید شد.
وی اضافه کرد: حجم معرفی صنعتگران صنایع دستی به تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ و مشاغل خانگی از ابتدای سال بیش از ۳۰ میلیارد ریال است و در این مدت ۶۷ نفر نیز در سامانه رصد از سوی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اردبیل ثبت و تأیید اشتغال صورت گرفته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اردبیل از اشتغال بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی در اردبیل خبر داد و بیان کرد: اردبیل از استانهای برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب میشود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
مجله صنایع دستی دوراونتاش | خرید صنایع دستی |
آخرین دیدگاهها