تجاری‌سازی صنایع‌دستی در شهرهای مقصد گردشگران خارجی

تجاری‌سازی صنایع‌دستی در شهرهای مقصد گردشگران خارجی

حسین زاده مطرح کرد؛

به گزارش خبرگزاری مهر

تجاری‌سازی صنایع‌دستی در شهرهای مقصد گردشگران خارجی

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ایران‌گردی و جهان‌گردی گفت: تجاری‌سازی صنایع‌دستی یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است و این موضوع در شهرهایی که مقصد اصلی گردشگران خارجی است با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسین‌زاده در مراسم افتتاحیه اولین نمایشگاه عرضه محصولات صنایع خلاق (ایران من) که در محل فرهنگ‌سرای ملل واقع در پارک قیطریه ایران برگزار شد، اظهار کرد: این نمایشگاه با محوریت هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی برگزار شده و امید داریم شاهد حمایت‌های بیشتر از این حوزه باشیم، چرا که حوزه صنایع‌دستی از اهمیت بالایی برخوردار است و در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به دنبال توسعه و حمایت از این هنر صنعت هستیم‌.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی افزود: ما در دنیای امروز در صنایع‌دستی دارای هویت و شناسنامه هستیم و در حالی که کشورهای دنیا به دنبال تجاری‌سازی صنایع‌دستی هستند، در داخل کمی از این موضوع غافل شدیم، اما این امید را داریم که در دولت سیزدهم این جریان فرهنگ‌سازی و راه‌اندازی شود.

صنایع‌دستی و ایجاد شغل برای بانوان سرپرست خانوار

آزیتا همتایان سرپرست دبیرخانه ستاد سامان‌دهی حمایت از مشاغل خانگی نیز در این مراسم گفت: با شروع به کار دولت سیزدهم رویکرد این دبیرخانه رویکرد تحولی است و به دنبال این هستیم که دبیرخانه نقش مهم‌تری را ایفا کند و به همین منظور نقشه راه را تعیین کردیم.

او افزود: به همین علت به سمت تسهیل‌گری کسب و کارها رفتیم و خوشبختانه از رشد خوبی برخورداریم. در حال حاضر ۵۱۶ رسته در حوزه مشاغل خانگی داریم و در این میان صنایع‌دستی یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که به آن توجه جدی داریم.

همتایان اضافه کرد: یکی از اهدافی که دنبال می‌کنیم ایجاد شغل برای بانوان سرپرست خانوار است که در همین رابطه با برگزاری بازارچه‌های فروش به دنبال کمک به توسعه کسب و کارهای بانوان سرپرست خانوار هستیم.

اولین نمایشگاه عرضه محصولات صنایع خلاق با عنوان «ایران من» امروز شنبه ۵ شهریورماه به طور رسمی در محل پارک قیطریه تهران گشایش یافت. این نمایشگاه از ساعت ۱۷ الی ۲۳ میزبان علاقه‌مندان به صنایع‌دستی، هنرهای سنتی و سوغات بود.


مجله صنایع دستی دوراونتاش | خرید صنایع دستی |


 

ورود | ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد