پر درآمدترین هنرهای خانگی

هنرهای تجسمیدر این مقاله می خواهیم با پر درآمدترین هنرهای خانگی آشنا شویم. تا چند سال پیش، اگر بحث شغل و شاغل بودن به وسط می آمد، همه یک تصویر از کارمند بودن و یا استخدام بودن در یک کارگاه و یا فروشگاه در ذهنش ایجاد می شد. اما امروزه شغل های خانگی زیادی وجود دارند که بدون داشتن سرمایه ی زیاد می توان آن ها را عملی کرد. تنها چیزی که برای راه اندازی این مشاغل خانگی نیاز است، داشتن مهارت، خلاقیت و استعداد و ذوق هنری می باشد.

صنایع دستی جنوبمعرفی مشاغل خانگی پردرآمد و سودآور

در ابتدا چند مزیت مشاغل خانگی را بر می شماریم:

خرید صنایع دستی

برای راه اندازی بسیاری از مشاغل خانگی نیاز به سرمایه زیاد و آن‌چنانی نخواهید داشت

نیاز به خرید یا اجاره دفتر کار نیست که منجر به حذف هزینه‌های جاری محیط کار مانند خرید، رهن و اجاره، مالیات، عوارض و قبوض مصرفی می شود

درگیر مشکلات و هزینه های رفت و آمد نخواهید بود

در محیط امن و آرام منزل و در کنار خانواده قابل انجام است

ایجاد توازن بین مسؤولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان

امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد – شاگردی بین اعضای خانواده

کار کردن در خانه کیفیت زندگی افراد را بهبود می‌بخشد چون وقت بیشتری برای خانواده و تربیت و پرورش فرزندان می‌گذارند

منافع مادی متوجه اقتصاد خانواده می‌کند

در حل مشکل بیکاری نقش موثری دارد

در کسب و کارهای خانگی ارزش افزوده کالاها و خدمات تولید شده، نصیب‌ صاحب خانه می‌شود.

در این نوع از کسب و کار آزادی عمل و استقلال بیشتری دارید

ساعات کاری انعطاف پذیر است و به شما احساس راحتی بیشتری می دهد

آزادی عمل و استقلال بیشتری خواهید داشت

حال به معرفی برخی کسب و کارها و مشاغل خانگی پردرآمد می پردازیم.

 

ویدئو پر درآمدترین هنرهای خانگی

هدایای سازمانی

مجسمه سازی1- صنايع دستي شاخه «نساجي سنتي»:

یکی از پر درآمدترین هنرهای خانگی نساجی سنتی است که شامل توربافي، شال بافي، زريبافي، موج بافي، ترمه بافي، مخمل بافي، سجاده بافي، دارايي بافي« ايکات »، شمد بافي، تکه دوزي، شبکه دوزي، ابريشم دوزي، آجيده دوزي «لايه دوزي»، جاجيم بافي، چادرشب بافي، ماشته بافي، عبا بافی می شود.

– بافته هاي داري و زيراندازها :

قاليبافي و گلیم بافی جزء مشاغل خانگی به حساب می‌آید

 

قاليبافي «چنته»، گليم بافي« ورني بافي – گبه بافي – مسند»، زيلو بافي، نمد مالي، خورجين بافي، پلاس بافي، اجاق قراقي.

هدایای تبلیغاتی

3- پوشاک سنتي: گيوه بافي، چاروق دوزي، چموش دوزي، پوستين دوزي، طراحي و دوخت لباس محلي، گيوه دوزي، قلاب بافي، ميل بافي « کاموا بافي – بافتني سنتي»، کلان نمدي، عروسک بافي از مشاغل خانگی به شمار می روند.

 

4- چاپ های سنتي: چاپ کلاقه يا باتيک «نقاشي روي پارچه»، چاپ قلمکار، چاپ سيلک.

 

5- صنايع دستي چرمي: معرق چرم، نقاشي روي چرم، نقش اندازي ضربي روي چرم «حکاکي چرم»، سراجي سنتي «تولید کمربند و کيف و…»، طراحي به صورت داغ روي چرم «سوخت روي چرم».

 

6- صنايع دستي فلزي: قلمزني، مشبک سازي فلزي، حکاکي روي فلز، ميله سازي، گرگور بافي، زيورآلات سنتي «جواهر سازي»، صنايع دستي مسي «تابلو – وسائيل تزئيني» هم جزء کارهای خانگی محسوب می شوند.

فروش عمده صنایع دستی

7- صنايع دستي چوبي و حصيري | پر درآمدترین هنرهای خانگی

کسب و کار خانگي و کسب درآمد از طریق صنايع دستي چوبي و حصيري

 

قلمدان سازی

معرق کاري، حصيربافي، بامبوبافي، منبت ريز «آباده و گلپايگان»، ترکه بافي «ارغوان بافي -مروار بافي – چم بافي – کپوبافي»، خراطي «تولید ظروف چوبي – تسبيح سازي»، نقاشي روي چوب، مروار بافي، مشبک چوب، خاتم کاري، سوخت روي چوب، چيغ بافي، تولید سازهاي سنتي «تولید سازهاي بادي – تولید سازهاي کوبه ای – پيکر تراشي چوبي «مجسمه سازي».

مقررارت صادرات صنایع دستی

8- سفال و سراميک و کاشي سنتي: سفال و سراميک، کاشي هفت رنگ، معرق کاشي، نقاشي روي سفال، مهرسازي.

 

 

 

9- صنايع دستي دريايي | پر درآمدترین هنرهای خانگی

نقاشي روي صدف «صدف سازي – تراشي صدف» و …

 

بند عینک مردانه

10- صنايع دستي مستظرفه

مينياتورسازي «نگارگري ايراني»، نقاشي، تشعير، تذهيب، طراحي، جلد سازي، صحافي سنتي.

 

11- بگينه

از مشاغل خانگی زنان میتوان نقاشي روي شيشه، ويتراي را نام برد.

 

12- پيشه های سنتي وابسته به صنايع دستي

نخ ريسي سنتي، رنگرزي گياهي.

 

 

 

13- صنايع دستي سنگي

تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي «گوهر تراشي».

 

14- رودوزيهاي سنتي

تسمه دوزي، نقده دوزي، بخارا دوزي، ده يک دوزي «برجسته دوزي»، پيله دوزي، قيطان دوزي «فتيله دوزي – مغزي دوزي – يراق دوزي»، ستاره دوزي، چشم دوزي، مرواريد دوزي، خوس دوزي، خامه دوزي، چهل تکه دوزي، سکه دوزي « اشرفي دوزي»، گلدوزي، گلابتون دوزي، پته دوزي، آيينه دوزي، بليش دوزي، تفرشي دوزي، پريواردوزي، قلاب دوزي، کتيبه دوزي، کردي دوزي، کم دوزي «کمان دوزي – کمه دوزي»، مرصع دوزي «سنگ دوزي»، سوزن دوي «بلوچي – اصفهان– ترکمن»، صدف دوزي، مخمل دوزي، شمسه دوزي، سرافي دوزي، شرابه دوزي، نوار دوزي، نقش دوزي، ممقان دوزي، منجوق دوزي، پولک دوزي اکثر جزو مشاغل خانگی زنان به شمار می رود.

15- توليدي شامل کشاورزي، دامپروري، شيلات

فعاليتهاي پرورش طيور و حشرات

پرورش دهنده اردک گوشتي، پرورش دهنده بوقلمون گوشتي، پرورش دهنده کرم ابريشم، پرورش دهنده غاز، پرورش دهنده کبک، پرورش دهنده برخي سوسک ها و مورچه ها «جهت خوراک دام و طيور و يا صادرات»، پرورش دهنده پرندگان زينتي و حيوانات «کبوتر و قناري»، پرورش دهنده پرندگان خوراکي وحشي، پرورش دهنده بلدرچين، جوجه کشي.

فعاليت شيلات توليد ماهيان زينتي و آکورايومي

16- خدمات کشاورزي

با بسته بندی محصولات کشاورزی می‌شود یک شغل خانگی برای خود به وجود آورید

بسته بندي انواع مواد غذايي از محصولات کشاورزي «سنتي – صنعتي» و گياهان دارويي. بسته بندي و درجه بندي محصولات زراعي، تهيه و بسته بندي سبزيجات فرآوري شده «خشک – پودر- سرخ کرده – پاک کرده و خرد کرده»، تهيه و بسته بندي بذر محصولات جاليزي، بلغور سازي، فرآوري محصول زعفران «خشک کردن و بسته بندي»، فرآوري و بسته بندي زرشک، خشک کردن و بسته بندي ميوه جات، بسته بندي و پاک کردن انواع دانه های روغني.

17- خدمات دامپروري

خدمات جمع آوري شير، توليد ژل رويال از زنبورعسل، تهيه فرآورده های لبني مثل «کشک – پنير– دوغ»، فرآوري و بسته بندي عسل.

18- ساير «بخش های کشاورزي – دامپروري – شيلات»

توليد و بسته بندي کودهاي ارگانيک، تهيه انواع کودهاي فسيلي، تهيه و بسته بندي تخم انواع گلها، تاکسي درمي پرندگان، حيوانات و آبزيان، بسته بندي تخم مرغ بومي.

19- فعاليتهاي توليدي «صنعت» 

پر درآمدترین هنرهای خانگی شامل چه مواردی می شود؟

برای راه اندازی کسب و کارهای مرتبط با هنرهای خانگی پردرآمد باید در ابتدا اعتماد به نفس و ریسک پذیر باشید. چون شاید در اول راه، ایده های هنرهای خانگی چندان قابل اجرا نباشند، یا درآمد قابل قبولی را نداشته باشند. باید برای رسیدن کسب و کار هنری به جایگاه مناسب، صبر و تلاش زیادی داشته باشید. هنرهای خانگی پردرآمد شامل انواع ایده های استارتاپی متفاوت و گوناگونی می باشند که چند نمونه از آن ها به شرح زیر هستند:

  • ساخت زیورآلات: با پیشرفت دنیای مد، تقاضا برای استفاده از زیورآلات بسیار افزایش پیدا کرده است. تنوع زیاد در ساخت این وسایل، شانس شما را برای رسیدن به درآمد بالاتر افزایش داده است.
  • نقاشی: نقاشی نیاز به مهارت و ذوق هنری بالایی می باشد. در صورت داشتن زمینه در سبک های گوناگون نقاشی، می توان به درآمد بسیار بالایی رسید.
  • تزیین وسایل شیشه ای: نقاشی روی شیشه با ویترای هم اکنون بازار نسبتا خوبی دارد و توجه افراد زیادی را توانسته است به سمت خود جلب نماید.
  • ساخت شمع های تزئینی: شمع سازی یکی از هنرهای خانگی پردرآمد می باشد و به یکی از اکسسوری های تزئینی پرطرفدار تبدیل شده است. استفاده از شمع ها موجب قشنگ تر شدن دکوراسیون فضاهای مختلف می شوند.
  • گل سازی: بدون شک در تمامی خانه های ایرانی، حداقل یک گلدان دکوری وجود دارد. همین موضوع موجب می شود که گل سازی به یکی از هنرهای خانگی پردرآمد تبدیل شود، چون یک ایده ی درآمدزا و خوبی است.
  • طراحی لوگو: در صورت داشتن مهارت در زمینه ی طراحی متریال های برندینگ اصلی مانند لوگو می توانید با طراحی لوگو با استفاده از سیستم کامپیوتری به درآمد خیلی بالایی برسید.
  • محصولات بافتنی: کار با کاموا امروزه به یکی از هنرهای پردرآمد خانگی تبدیل شده است. چون محصولات بافتنی تنها محدود به لباس نبوده و با ایجاد خلاقیت می توان با کاموا، ایده های جدیدی را خلق کرد.
  • ساخت اسباب بازی: یکی دیگر از هنرهای خانگی پردرآمد، ساخت اسباب بازی های پارچه ای، چوبی و فلزی و نمدی می باشد.
  • بافت فرش: فرش بافی یکی از قدیمی ترین هنرهای خانگی پردرآمد است که طرفداران زیادی را در کل دنیا دارد.

هنرهای خانگی پردرآمد و پرفروش در اینستاگرام

هنرهای خانگی پردرآمد و پر فروشی وجود دارند که بدون نیاز به سرمایه ی آن چنانی، تنها با مهارت و استعداد بالا و ایده های جذاب می توان در خانه، آن ها را اجرا و عملی کرد. در زیر چند نمونه از هنرهای خانگی پردرآمد را که از طریق فروش آن در اینستاگرام می توان به درآمد بالایی رسید، را معرفی می کنیم:

 

آشپزی در اینستاگرام: برای این که مهارت های آشپزی خود را در اینستاگرام به اشتراک بگذارید، می توانید از ایده های متفاوتی استفاده کنید. نوشتن طرز تهیه ی غذا در کپشن باعث می شود که کاربران زیادی پیج شما را دنبال کنند.

تهیه ی کیک و شیرینی خانگی: امروزه بیشتر افراد کیک ها و شیرینی های خانگی را به خرید از مغازه های قنادی فروشی ترجیح می دهند. در صورتی که در پخت شیرینی و کیک خانگی مهارت داشته باشید، می توانید مشتریان زیادی را به سمت خود جذب کنید.

اکسسوری های دست ساز: یکی دیگر از هنرهای خانگی پردرآمد، تولید اکسسوری های دست ساز مانند: صابون های دست ساز، شمع سازی، سفالگری، چرم دوزی ، محصولات چوبی و مکرومه بافی و … می باشد.

طراحی دوخت: در صورتی که در زمینه ی خیاطی مهارت داشته باشید، به راحتی می توانید مدل های طراحی کرده ی خود را در اینستاگرام به اشتراک گذاشته و به صورت آنلاین سفارش بگیرید. امروزه دوخت و طراحی لباس های مجلسی کودکان با استقبال زیادی روبه رو شده است و شما از این طریق می توانید به درآمد خیلی بالایی برسید.

عروسک سازی: یکی دیگر از هنرهای خانگی پردرآمد، عروسک سازی می باشد. برای ساخت عروسک های زیبا می توانید از پارچه، کاموا، چوب و سیم های فلزی و گچ استفاده کنید. بعد از ساخت عروسک می توانید با استفاده از اینستاگرام، آن ها را به اشتراک بگذارید و سفارش های زیادی را دریافت کنید.

مربی رقص: یکی دیگر از هنرهای خانگی پردرآمد آموزش رقص می باشد. در صورتی که در این زمینه استعداد و مهارت داشته باشید، می توانید در خانه کلاس های خصوصی و یا گروهی برپا کنید و به درآمد بسیار بالایی برسید.

برای کسب درآمد از هنرهای خانگی چه باید کرد؟

کسب درآمد از هنر یک شبه رخ نمی دهد! بله، ایجاد کسب و کارهای هنری یک پروسه ی زمان بری می باشد و نیاز به ایده ها و افکار خلاقانه و متنوعی دارد. در کل رسیدن یک کسب و کار به درآمد مستلزم یک دوره است، پس باید از صبر و تحمل کافی برای اتمام دوره برخوردار باشید. برای کسب درآمد از هنرهای خانگی می توان به صورت زیر اقدام کرد:

 

فروش آنلاین: در صورت داشتن وب سایت و یا صفحه ی اینستاگرام، می توانید اقدام به فروش آنلاین محصولات خود نمایید. هر اندازه کیفیت کار و محصولات شما بالا باشد، نگاه بیشتری به سمت هنر شما جلب می شود. این امر موجب افزایش فرصت های فروش هنرهای شما می شود. برای افزایش دنبال کننده های خود در شبکه های مجازی می توانید محصولات خود را تبلیغ کنید. برای این کار نمونه کارهای خود را به چند اینفلوئنسر فعال ارسال کنید و از آن ها بخواهید که محصولات شما را تبلیغ کنند.

اجرا در گالری: هنرهای خود را می توانید در نمایشگاه ها به دوستداران هنر به قیمت بالاتر بفروشید. امروزه نمایشگاه های هنری زیادی برای فروش هنرهای خانگی وجود دارند، که تنها با پرداخت اجاره ی روزانه می توانید تمامی هنرهای خود را در معرض دید عموم قرار دهید و طرفداران زیادی را جذب کرده و به فروش برسانید.

برگزاری کلاس های آموزشی: امروزه افراد زیادی به دنبال آموزش هنرهای خانگی پردرآمد هستند، با برگزاری کلاس های آموزشی می توانید بدون هیچ سرمایه ای به درآمد بالایی برسید. آموزش های را می توانید به صورت خصوصی و گروهی انجام دهید. امروزه به دلیل پیشرفت در علم و تکنولوژی، آموزش های مجازی خیلی بازدهی خوبی دارند، می توانید از پیج اینستاگرام خود و یا از طریق آپارات به آموزش بپردازید و در قبال آموزش مبالغ بالایی را از کارآموزان خود دریافت ک

نید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

آرشیو مطالب: